همونطور که قبلا هم خدمتتون اعلام شد کلیه اجناس تحریر مثل مابقی اجسام و اشیاء و موجودات موجود در هستی فناپذیر هستند و بسته به نوع و ماهیتشون عمری کوتاه‌تر یا بلندتر نسبت به یکدیگر دارند ولی سرنوشت همگی یکی است و اونم نیستی و نابودی هست و روزی سر از سطل زباله منزل یا دفتر کارمون پیدا میکنن مثل هر کالای دیگری مستهلک میشن و به اتمام میرسن حالا این اتمام یا محسوس هست مثلامیبینیم که جوهرش تمام شده  مثل خودکار یا نا محسوس هست مثلا هایلایت هست و اتمامش به این شکل هست که خشک میشه و دیگه نمی‌کشه ولی در ظاهر نمد اون تغییری حادث نمیشه. هدف ما اینجا مادام العمر  کردن هایلایت شما نیست چرا که اصلا شدنی نیست و هیچ هایلایت حتی اگر از برندی نامی همچون استدلر هم باشد مادام‌العمر نخواهد بود و بالاخره روزی به اتمام خواهد رسید تنها تفاوت آن این است که اون روز دیرتر خواهد رسید. ما اینجا قصدمون طولانی تر کردن عمر هایلایت شماست و میخوایم به شما کمک کنیم که هایلایت شما عمر مفیدش رو سپری کنه و زودتر از موعد مقرر و عرفی خراب نشه.


در خصوص هایلایت که الان موضوع مقاله ما هست اولین موضوع اینه که تجربه نشون داده هایلایت های غیر پاستلی یعنی همون رنگهایی که از قدیم در بازار بوده عمری طولانی تر از هایلایت های نسل جدید یا به اصطلاح هایلایت های پاستلی رنگ دارند البته بستگی نسبی به برند کالای خریداری شده هم دارد ولی اغلب به این شکل بوده که رنگ اصلیها عمری طولانی تر داشتند و بادوام تر بوده اند.

یکی دیگه از عوامل تاثیر گذار در عمر هایلایتر استفاده صرف اون در خصوص نکات مهم موجود در کتاب هست یعنی با اون فقط نوشته های چاپ شده در کتاب رو هایلایت کنیم و نه نوشته های دست نویس خودمون رو که با خودکار یا روان نویس به صورت دستی یادداشت شده بخصوص وقتی که هنوز جوهر به کلی خشک نشده اینکار مثل سم میمونه برای هایلایت چون رد جوهر روی نمد هایلایت میمونه هنگام هایلایت نوشته های جزوات و مرکب رسانی رو برای هایلایت سخت میکنه و باعث میشه زودتر خشک بشه و عمر هایلایترتقریبا چیزی نزدیک به نصف خواهد شد لذا ما پیشنهاد میکنیم که برای نشانه گذاری قسمت‌های مهم جزوات دست نویس یا از خودکار هایی با رنگهای متفاوت استفاده شود یا زیر قسمت‌های مهم با خودکار هایی  با رنگ متفاوت خط کشیده شود یا از مداد قرمز برای جزوه با رنگ آبی یا بالعکس از مداد مشکی برای جزوه با رنگ قرمز استفاده شود.

اگر در آخر هیچکدوم از کارهای بالا رو نخواستید رعایت کنید و دوست داشتید برای هایلایت کردن نوشته های دست نویستون هم از هایلایتر استفاده کنید لااقل اجازه بدید زمانی از زمان نوشتارتون سپری بشه تا جوهر خشک بشه و رد خودکار کمتر روی نمد هایلایتر تاثیر بزاره و از آسیب‌رسانی کم بشه.
یکی دیگه از کارهای مهمی که باید انجام داد اینه که پس از هربار استفاده کردن از هایلایت سریعا درب آن بسته شود و اینجور نباشه همینطور دربشو باز بزاریم و مثل یه خودکار ازش استفاده کنیم.

سعی کنید روی جزوه اگر استفاده می‌کنید روی بخشی که نوشته روی لاک غلط گیر نوشته شده هایلایت نکنید چون در این صورت علاوه بر رد خودکار رد لاک غلط گیر هم روی نمد هایلایت خواهد ماند.